Община „Родопи“: Поклон пред хората, избрали тази велика професия – лекар

Автор: Plovdiv Now 5320
Община „Родопи“: Поклон пред хората, избрали тази велика професия – лекар

Община „Родопи“ отправя поздрав към лекарите, които работят  на територията на населените места от общината.  Повод за обръщението е Денят на българския лекар и техния покровител Св. Иван Рилски.

„Вие сте хората, на които ежедневно доверяваме здравето си и здравето на нашите близки! Никой днес не може да се представи какъв би бил животът, ако не сте вие,  ангелите в бели престилки, които макар изправени пред предизвикателствата на времето, не губите своята личностна мотивация, воля  и отговорност за опазване на човешкия живот.

С огромно уважение отправяме поздрав по случай Деня на българския лекар и Деня на покровителя на медиците и на целия български народ свети Иван Рилски. Защото да помагаш на нуждаещия се, да си съпричастен към страданието му, да побеждаваш болката, да даряваш и спасяваш е мисия.

От името на всички жители на община „Родопи“  пожелаваме здраве, увереност и смелост в ежедневната Ви работа, мъдрост в решенията, далновидност, точност и обективност в мнението Ви като лекари!

Бъдeте все така добри специалисти и добри хора и да се множат успехите ви. Нека Свети Иван Рилски ви закриля и ви направлява!“, завършва обръщението.

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина