Нов завод на площ от 2 дка откриха в Ягодово

Автор: Plovdiv Now 14345
Нов завод на площ от 2 дка откриха в Ягодово

Завод за производство на мокри кърпи откриха в село Ягодово. Той е разположен на площ от 2000 кв.м. , а заетите лица в момента са 16 души. Лентата на производството прерязаха кметът на община „Родопи” Павел Михайлов, управителят на фирмата Христо Васев, депутатът от 45-тото Народно събрание Манол Генов и кметът на селото Димитър Дишев. 

„ Доброто развитие на нашата община е в пряка зависимост от връзката й с бизнеса. Когато общинската администрация работи ръка за ръка с частните инвеститори се създават нови работни места”, каза кметът на община „Родопи” Павел Михайлов. По думите му общината е една от най-бързо развиващите се в икономическо отношение през последните години и продължава да работи за осигуряване на добри условия за развитие на бизнеса, още повече във време на пандемия.

Фирмата стъпва на територията на община „Родопи” преди пет години. До този момент са развивали своя бизнес на терен, който са ползвали под наем. 

„Успяхме да купим земята, на която построихме завода и днес той е факт. Работим отлично с местната власт, които осигуряват отлични условия за развитие на бизнеса”, коментира управителят на фирмата Христо Васев. 

За производството се фирмата използват технологии, отговарящи на най-високо ниво и екологични стандарти

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина