Мизерия с преливащи кофи за боклук в пловдивско село, КМД върши през пръсти работата си

Автор: Plovdiv Now 6536
Мизерия с преливащи кофи за боклук в пловдивско село, КМД върши през пръсти работата си

Боклуци преливат от контейнерите за смет в пловдивското село Оризари. За неприятната гледка сигнализира до TrafficNews един от кандидатите за кмет на селото Стоян Пандуров.

Контейнерите в населеното място се обслужват от фирмата "КМД", която има сключен договор с община „Родопи“, а сигнали относно поддръжката на чистотата от въпросната фирма достигат до редакцията ни доста често.

„Недопустимо е да има четири контейнера, всеки един от тях да прелива и да не бъдат изпразвани и извозвани отпадъците, а вместо това да се разнасят из селото. Това далеч не е първият път, в който гледката около контейнерите за смет е толкова мизерна. Явно е, че не се спазват графиците от въпросната фирма и заради това се трупа толкова голямо количество боклук”, споделят жители на населеното място за сметоизвозващата фирма.

Общественото недоволство по повод сметоизвозващата фирма проявяват не само от жителите на село Оризари. В редакцията на TrafficNews сме получавали множество сигнали във връзка с неспазването на графика за събирането и извозването на боклуците в населените места в община "Родопи". Въпреки мигновената реакция на Община "Родопи", фирмата изпълнител "взима" мерки едва за няколко дни, а след това всичко е по същия начин. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина