Михайлов за пропадналия пикап: Безхаберие! От кметството на Първенец не знаели, че там има фонтан

Автор: Plovdiv Now 2755
Михайлов за пропадналия пикап: Безхаберие! От кметството на Първенец не знаели, че там има фонтан

Шофьорът на пикапа, който пропадна в площада в центъра на Първенец не е знаел, че там има фонтан. За наличието на водното съоръжение  не е знаела и служителка на кметството в селото, която го е навигирала и  е позволила близо 3-тонният автомобил, натоварен с машина за пръскане срещу комари,  да мине през пешеходната зона на площада, точно където е изграден и интерактивният фонтан. Това заяви кметът на община „Родопи” Павел Михайлов, който определи случилото се като безхаберие и немарливост.

„Поискал съм писмени обяснения от служителите на кметството , които са допуснали самата машина да влезе на това място. Вина има и шофьора, който не е видял, че тук има такова съоръжение”, каза още Михайлов пред Нова телевизия.

Кметът заяви, че служител на кметството е придружавал шофьора на пикапа и той очаква до петък да получи обяснения от него защо е допуснал това.

На въпрос дали има проблем с конструкцията той заяви, че точно по такъв начин се изгражда сух интерактивен фонтан, като в основата си има и куха част.

„Не може ние да градим, а някой до реши. Още не знаем колко ще струват щетите, обезопасили сме зоната и се надяваме в най-скоро време фонтанът отново а радва жителите на селото”, каза кметът на община „Родопи”.

 

Подобни новини

Павлин

Изглежда, че в БълХария е нормално тежки машини да газят пешеходните зони. Явно бързо се забрави за абсолютно същия случай в Стамблоийски.

14:55, 03.07.2024
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина