Майката на Митко: Изминаха 8 месеца от убийството на сина ми, много се радвам, че връщат Бизюрев

Автор: Plovdiv Now 4313
Майката на Митко: Изминаха 8 месеца от убийството на сина ми, много се радвам, че връщат Бизюрев

Автор: Наталия Грозева

„Точно утре стават 8 месеца от убийството на моя син Митко. Толкова много се радвам, че екстрадират Рангел точно преди делото на близнаците. Плача от радост, беше дълго чакано”. Това заяви пред TrafficNews  майката на убития в Цалапица Димитър Малинов. Жената не успя да скрие сълзите си от новината, че заподозреният за смъртта на сина ѝ  ще бъде върнат в България утре.

Припомняме, че днес прокуратурата съобщи за предаването на обвиняемият за убийството на Димитър Малинов. Той ще бъде предаден от Кралство Дания на съдебните власти у нас утре. В изпълнение на Европейска заповед за арест, изпратена от Окръжна прокуратура-Пловдив до съдебните власти в Кралство Дания, на 20 март на съдебните власти в България. Той ще бъде доведен на летище „София“ от екип на Главна дирекция „Охрана“ към Министерството на правосъдието. Рангел Бизюрев ще пристигне с полет от Мюнхен в 22:45 часа, научи TrafficNews

Надяваме се всичко около разпитите му да мине нормално и делото на близнаците да не тръгва. Не знаем тези 4 месеца Рангел, с кого се е чувал и как са се наговаряли”, каза още майката.

Атанаска Бакалова и близките на Митко се надяват на адекватни разпити на Бизюрев и извършване на нов следствен експеримент , за да се установи цялата истина покрай убийството. Бакалова е категорична, че първоначалният експеримент е бил на грешно място.Тя добави още, че единият близнак със сигурност е съучастник, защото от самото начало е бил на мястото, където Митко е убит. Майката на Малинов се надява сега истината да излезе наяве и всеки да получи заслуженото си. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина