Любо Киров и Краси Радков с незабравимо шоу за Великден в „Парк и СПА Хотел Марково”

Автор: Plovdiv Now 3306
Любо Киров и Краси Радков с незабравимо шоу за Великден в „Парк и СПА Хотел Марково”

Най-добрият СПА хотел край Пловдив е подготвил незабравима програма за великденските празници за своите посетители. „Парк и СПА Хотел Марково” ще изненада гостите на комплекса с  един от най-популярните комедийни актьори Краси Радков и един от любимите български музикални артисти Любо Киров.

При ранна резервация на пакет „Великден” можете да се възползвате от -10% лимитирана отстъпка, така че се побързайте да грабнете офертата и си гарантирайте незабравимо изживяване.

На 4 май един от любимите български музикални артисти у нас Любо Киров ще изпълни най-емблематичните си хитове пред гостите на хотела. Концертите му остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Музикантът е носител на редица награди и влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната.

Един от най-популярните комедийни актьори от телевизионния екран Краси Радков пък ще представи незабравимо комедийно шоу навръх Великден. Забавното събитие ще се състои на 5 май, а за гостуването си е подготвил специална селекция от най-запомнящите му се скечове и колоритни превъплъщения.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина