Кючеци огласят през вечер село Първенец! Жителите търсят номера на Валери Симеонов ВИДЕО

Автор: Plovdiv Now   3305
Кючеци огласят през вечер село Първенец! Жителите търсят номера на Валери Симеонов ВИДЕО

Щом малко се стопли времето, започват и ромските тържества в Първенец!  През ден селото е огласяно от кючеци, а музиката се чува във всичките краища на населеното място. Поводът е различен – ту ще е някой сюнет, ту някой ще се жени. Може за друго да няма пари, но за празненства ще се намерят. Махалата в селото е оборудвана с техника последен писък на модата, а на всяко събитие задължително присъства и диджей, който да поздрави поименно всеки от махалата на микрофона. Така че да разбере цяло село кой се жени и кой какво е подарил на младото семейство.

„Живеем в срещуположния на ромската махала край на селото, но въпреки това музиката се чува при нас, все едно музикантите са ни в двора. Обикновено веселбите  не продължават до късно, но дори в разумния час децибелите са много над допустимото. Не е нормално да искаш да си починеш в неделния следобед, а да не можеш да си чуеш мислите от поредния кючек”, възмущава се нашият читател.

Не един или два пъти хората са звънели и на полицията, за да сигнализират за шумните веселби. Резултат обаче няма. Ромите очевидно не се плашат от проверки, а напук - усилват музиката все повече и повече. В социалните мрежи хората се шегуват, че е време да се намеси Валери Симеонов, тъй като шумът със сигурност е по-силен от този на Слънчев бряг.

Подобни новини

Хахахаха

Еее ма,че сте тъпи ама тъпии галоши! Скъпи Трафик иди на Чинара така наречения детски парк и виж как наркоманите си провят линиики на пързалките на децата и тогава преценете дали музиката на Циганите или нарко манията на Българите е по лоша и опасна

23:42, 22.07.2018

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина