Красимир Фотев: Вярвам, че хората в „Родопи” ще гласуват за промяната

Автор: Plovdiv Now 8820
Красимир Фотев: Вярвам, че хората в „Родопи” ще гласуват за промяната

- Г-н Фотев, какво Ви мотивира да се кандидатирате за кмет на едно от най-големите села в община „ Родопи”- Брестовица?

- Мотивират ме главно недостатъчните усилия на сегашното ръководство по отношение на създаването на една по-добра среда, която да даде ново качеството на живот на хората в Брестовица. Смятам, че дългогодишният ми административен и управленчески опит ще ми осигури възможността ясно и точно да формулирам и адресирам проблемите на Брестовица за тяхното решаване.

- Как Вие, г-н Фотев, ще управлявате Брестовица по-добре от сегашния кмет?

- Като управлявам с хората и за хората, а не за партията, от която съм издигнат. Смятам да управлявам кметството и Брестовица, а не - да ги ръководя. Казано на управленчески език - всички въпроси ще бъдат за мен и към мен.

- Кои са първите три неща, с които ще се заемите незабавно, ако бъдете избран за кмет на Брестовица?

- Първо, ще съставя приоритетен списък на наложителните ремонти на улици, тротоари и ВиК мрежата на селото, който ще бъде настолно четиво за мен и нашите общински съветници. На второ место, ще проведа среща с по-едрите собственици на лозови масиви,  за да изградим заедно стратегия за развитието на Брестовица, свързана с реализацията на гроздето и вината, които се произвеждат. Трето, спешно ще потърся решение за ограничаване скоростта на МПС около училището детската градина и яслата.

- На какво трябва да заложи Брестовица за едно по-добро бъдеще - туризма, промишлеността, селското стопанство?

- Ние сме в район с отчетлив селско-стопански профил. Личното ми мнение, че трябва да заложим на селското стопанство, свързано с промишленото производство, и бутилирането на вина. В областта на туризма също е важно да се развиваме, а защо да не се поработи и върху „пътя на виното”?

- За каква Брестовица ще се опитате да убедите брестовичани да гласуват на 27-и октомври?

- За обединена и просперираща Брестовица, която да заеме достойно място в надпреварата с останалите населени места в община „Родопи“ за най-красиво и уредено село.

- Вярвате ли, че хората в община” Родопи” искат и са готови да изберат нещо различно от обичайното, тоест от статуквото?

- Не само, че вярвам, но съм убеден в това! По-голямата част от жителите на „Родопи“ са твърдо решени да се борят за промяна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина