Кметът Павел Михайлов с подаръци за първото бебе на община „Родопи“

Автор: TrafficNews 6023
Кметът Павел Михайлов с подаръци за първото бебе на община „Родопи“

Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов  поздрави първото бебе за 2024 година в община „Родопи“. Калоян Ставрев проплака за първи път на 3 януари,  точно в 10:27 минути. Той е второ дете на щастливото семейство на Гълъб и Кристина Ставреви.

Посещението в дома на малкия Калоян от село Първенец съвпадна с големия християнски празник  Сретение Господне, денят на мъжката рожба и съхраняването на мъжката сила.

Кметът Павел Михайлов поздрави семейството и поднесе подаръци с пожелание за много здраве и семеен уют.

„Добре дошъл, Калоян! За Първенец и община „Родопи“ е чест и гордост, че 2024 година започва с твоето раждане! Бъди здрав, бъди силен, бъди смел и нека победите те съпътстват през целия ти живот!“, ориса го кметът
Павел Михайлов.

Калоян и неговата майка Кристина са добре и заедно с бащата Гълъб вече споделят радостните грижи в обкръжението на своите близки.

С 23 повече бебета са се родили в община „Родопи“ през  2023 година спрямо предходната. От общо 274 новородени 142 са мъжките рожби, а с десет по-малко са новородените момиченца.

С най-много бебета, родени през миналата година може да се похвали село Брестовица – 32 новородени. Следват Първенец, Цалапица, Марково и Ягодово.

 

 

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина