Кметът на община “Родопи“ Павел Михайлов е рожденик днес

Автор: Plovdiv Now 11814
Кметът на община “Родопи“ Павел Михайлов е рожденик днес

Кметът на община "Родопи" Павел Михайлов е рожденик днес! Той получи стотици поздравления, честитки и подаръци. Празничният ден започна още рано сутринта, когато в общината пристигнаха много поздравителни адреси. Телефонът му пък прегря от звънене, да го поздравят се обадиха десетки кметове от съседни общини, политици, бизнесмени, роднини и приятели.

Градоначалникът бе посрещнат на работното си място от общинската администрация. Всички в надпревара сипеха пожелания за професионални успехи, да бъде все така амбициозен, упорит и човечен за постигане на целите си. Екипът на кмета го изненада със стилен подарък и букет.

Кметът от своя страна благодари и сподели, че се чувства  щастлив човек – с прекрасното си семейство и с хората, с които работи, за да се случват добрите неща в община „Родопи”. „ Днес си пожелавам преди всичко здраве, защото то е най - важното. Благодаря на всички, които се сетиха за мен и ме поздравиха. Всяко едно пожелание ме докосна по специален начин, тъй като съм убеден, че е от сърце!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина