Кметът на Марково Пламен Кабаков се бори за кметското място в община Родопи

Автор: Милен Ангелов 17715
Кметът на Марково Пламен Кабаков се бори за кметското място в община Родопи

Пламен Кабаков, който е настоящ кмет на пловдивското село Марково влиза в битката за кметското място в община Родопи. Кабаков е издигнат от Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ и „Движение 681“, чийто председател Десислава Терзиева обяви кандидатурата си за кметското място в село Марково.

Пламен Кабаков е на 43 г. и в момента е на кметския стол в село Марково. Икономист по образование, женен с две деца, той започва трудовата си кариера като търговски представител в международна компания. Пламен Кабаков е участвал в реализирането някои от най-успешните IT-проекти у нас.



Амбицията му за нов мандат е подплатена с това, че зад гърба си има изключителен екип от хора с умения, които са готови да правят реални промени. И в работата си ще продължава да върви ръка за ръка с хората, за да работи неуморно за благото и доброто им, подчерта кандидатът. Като подкрепа на думите си Пламен Кабаков заяви, че вече е готова програмата за развитието на община Родопи за следващите 10 години.

Като цяло кампанията на кандидатите, подкрепено от Земеделски съюз "Александър Стамболийски" ще бъде базирана на голямата промяна, обяви лидерът на съюза Спас Панчев. Той благодари за подкрепата за издигането на кандидатурата на Пламен Кабаков за кмет на община Родопи на съюзниците си от "Движение 681". Имената на останалите кандидати за районни кметове, кметове на населени места и листата за общински съветници ще бъдат обявени през следващите дни, допълни Спас Панчев.

Десислава Терзиева е общественик и журналист с дългогодишна практика в телевизията. Гражданите я познават като човек, готов да помогне на всеки и да обърне детайлно внимание на всеки общественозначим проблем. Именно и това е нейният мотив да бъде кандидат за кмет на село Марково.



Още по темата и част от изказванията на обявените кандидати, вижте във видеото:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина