Кандидатът за кмет на община „Родопи“ Павел Михайлов: Изпълних обещанията си пред жителите на Кадиево

Автор: Plovdiv Now 9386
Кандидатът за кмет на община „Родопи“ Павел Михайлов: Изпълних обещанията си пред жителите на Кадиево

Ремонт на покрива на здравната служба и саниране на сградата, обновяване  на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ по проект за енергийна ефективност, изграждане на детска площадка и реновиране на помещенията на пенсионерския клуб бяха сред основните ангажименти,  които поех преди четири години пред жителите на село Кадиево. И ги изпълних. Това заяви кандидатът за кмет на община „Родопи“ за втори мандат Павел Михайлов, издигнат от МК „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ"/БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД/“.

Михайлов припомни, че за изминалите четири години в Кадиево е подобрена инфраструктурата, а над 220 нови LED осветителни тела замениха старите лампи по улиците на селото.

С чисто нов асфалт, подменени бордюри и тротоарна настилка е улица „13- та“. Отсечката е централна, с натоварен трафик и облагородена прилежаща част. След текущ ремонт са улиците „3-та“ и „4-та“.

Обновени са санитарните възли в ОДЗ „Мир“. Ремонтирани са и част от вътрешните помещения и в сградата беше обособена още една група. Така децата са разделени според възрастта и особеностите на учебния процес. В двора на детската градина бяха поставени нови съоръжения за игра.

Нова детска площадка, разположена в центъра на селото, вече доставя огромна радост на най-малките жители на Кадиево и на техните родители. Детският кът е изграден със средства по ДФЗ и е комбиниран за деца от 0 до 12 години. Изградено е мини  футболно игрище в двора на училището. 

Напълно обновен е и клубът на пенсионера в Кадиево. Залата е изцяло реконструирана и освежена, с нова подова настилка, сменена дограма и нови санитарни помещения. Помещението вече има всички необходими удобства за пълноценно общуване и споделяне на радостни мигове от хората на третата възраст в селото. 

Подменени са улуците и водостоците на сградата на кметството.

С допълнителни субсидии и средства за провеждане на събития беше подпомогната дейността на читалището в селото.

Кандидатът за кмет на община „Родопи“ за втори мандат Павел Михайлов обясни, че общата сума на вложените средства за изминалите близо четири години  в Кадиево е 1 236 603 лева. По думите му инвестициите в селото продължават, като следващият обект, чийто ремонт започва е улица „12-та“.

За осъществяване на идеите си Павел Михайлов ще разчита  на кандидата си за кмет на село Кадиево Лиляна Петрова/ кандидат за втори мандат/  и на кандидата за общински съветник от Кадиево Трифон Петров.

МК „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ"/БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД/“ е номер 68 в бюлетината за кмет на община, кмет на населено място и листа за общински съветници.

Община „Родопи“ има нужда от доказани управленци. Да продължим заедно и отговорно да бъдем част от общото решение за доброто на община „Родопи“!

РАБОТИМ ЗДРАВО С БЮЛЕТИНА 68!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина