Деца от Ягодово подадоха ръка на Дани, който се бори с рак

Автор: Plovdiv Now 85557
Деца от Ягодово  подадоха ръка на Дани, който се бори с рак

Децата от ОУ“ Неофит Рилски“ село Ягодово решиха да дарят 500 лева от събраната сума от Коледните благотворителни дейности.

Тези пари бяха преведени по сметката на малкия Дани Златев от Хасково. Осстаналите ще бъдат разходвани за подобряване състоянието на материалната база на училището в Ягодово. Както вече съобщихме, благотворителният базар се проведе по Коледа, като целта бе да се съберат средства в полза на училището.

Дани се бори със Сакром на Юинг и иманужда от средства за лечение в чужбина. 

Детето и майка му са били в болница в Турция. След направена кръвна картина в началото на декември, някои от основните показатели на детето са занижени и е назначен курс за покачване на левкоцитните стойности.

Преди да бъдат изписани е била направена консултация с проф. Фунда, относно лечението на Дани. Предстоящите 2 химиотерапии ще се извършват в интервал от 21 дни, а след тях ще се направят образни изследвания, ще се прецени дали ще се прави операция на тумора или насрочване на още 2 вливки, за да се достигне допустимият размер позволяващ правенето на такава.

Ето как може да помогнете на Дани:

Дарителска сметка: BG59STSA93000029517389

Титуляр: Даниел Антонов Златев

Сметка на майката: BG66FINV91501000047986

Подобни новини

Мира

Има ли PayPal?

06:41, 15.01.2023
Отговора 0
Отговор

Рей

От каква сума има нужда? Колко са събрани до момента? Има ли регистрация в някой сайт, където може да се дари с дебитна карта? Надявам се да се съберат парите и всичко да мине безпроблемно, но нека все пак да правим нещата правилно.

18:33, 08.01.2023
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина