Акция на полицията в Пловдивско! Удариха сделка с дрога, има арестувани

Автор: Plovdiv Now 9113
Акция на полицията в Пловдивско! Удариха сделка с дрога, има арестувани

Близо 1,5 кг амфетамин и марихуана откриха служители на МВР в Пловдивско. Има и арестувани по време на акция на отдел «Криминална полиция», специализирани полицейски сили и Пътна полиция. Задържани са трима мъже на възраст 24, 35 и 49 години, като последните двама са от Цалапица.

По-младият от мъжете е задържан в момент на придобиване на амфетамин. Мястото за доставка за наркотика било предварително уговорени - на изхода на селото в посока Стамболийски.

Придвижвайки се до него с лек автомобил БМВ, 24-годишният мъж бил задържан в момент на сделка. В последствие е извършено претърсване на адрес в Цалапица, където са задържани останалите две лица- друг дилър с клиент.

В дома на задържания дилър от Цалапица е открит още близо килограм амфетамин и малко количество марихуана. От адреса са иззети и две електронни везни със следи от наркотично вещество. Открита е и табла с нож и пластика, служещи за разпределяне на наркотика на дози. Ден по- късно на територията на столицата е задържан и доставчика на амфетамина, който е от  Стамболийски, на 27 години.

Четиримата мъже са задържани за срок до 24 часа, а в последствие тримата от тях са с мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина