Второкласници извадиха нож на свой съученик в Стряма

Автор: Plovdiv Now 6897
Второкласници извадиха нож на свой съученик в Стряма

Второкласници извадиха нож на свой съученик в Основно училище „Отец Паисий” в село Стряма. За да разкажат за случилото се с TrafficNews се свързаха родители, чийто деца са били обект на тормоз. Те твърдят, че две деца от 2-ри „а” клас от известно време проявяват агресия и се държат непристойно със съучениците си. Съобщават за системен тормоз, бой, обиди и грубо поведение, като нещата са ескалирали преди няколко дни, когато двете момчета са изкарали нож в часа по математика.  

Родителите, чийто деца са станали обект на тормоз настояват въпросните ученици да бъдат изключени, тъй като се страхуват да изпращат децата си на училище.

„Моля да се вземат някакви мерки за изключването на децата. От една година тормозят детето ми. Бият го, заплашват го, че братята им били по-големи и ще го пребият, ядат закуски и плюят парчета храна върху детето ми. Бъркат в чантата му, в шкафчетата и тормозят целия клас. Всички деца са стресирани. Омръзна ми да се оплаквам на директора, психоложки да работят с тях, но да няма никаква промяна”, споделя майка на детето.

Бащата на момчето твърди, че дори децата са опрели ножът във врата на детето му.

Споделят, че това далеч не е първият случай, в който е имало подобни прояви на непристойно поведение. В пост, публикуван в профила на уплашеното дете, други родители също разказаха за различни случаи на агресия, в които са липсвали адекватни мерки.

„Когато директорът разбра за случилото се каза „Е, нали не са убили никого””, споделят още те.

По този повод са изготвили жалба срещу директора на учебното заведение, като ще подадат сигнал и към РУО- Пловдив.

Репортер на TrafficNews направи няколко опита да се свърже с директора на учебното заведение Румен Филипов, но без успех. Медията ни предаде сигнала до Ваня Киркова, началник на РУО – Пловдив, която заяви, че ще се направи проверка на случая.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина