Волейболният турнир “Съединение за децата“ в Раковски завърши с три заслужени медала

Автор: Plovdiv Now 3954
Волейболният турнир “Съединение за децата“ в Раковски завърши с три заслужени медала

Спонтанни детски игри на волейбол в Раковски се превърнаха в организиран турнир под мотото "Съединение за децата". Състезанието е по идея на Общината в партньорство с  Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. 

Кметът Павел Гуджеров лично откри турнира и отдаде дължимото както на оргаризаторите, така и на родителите и учителите на децата, които ги подкрепят и насърчават.

Победители в турнира са отбор "На майтап"; второ място за "Губещи" и трето за "Мацките" от Генерал Николаево.

"Поздравления за успехите на Вашите деца! Това означава, че наред със знанията, са проявили толерантност, дисциплина, сплотеност, приятелство, умения за работа в екип.

Вашите деца  показаха това, на което са научени вкъщи. Ваш е ангажиментът да го научите, че с амбиция, труд и постоянство всичко е възможно. Да му помогнете да осъзнае, че неговият животът ще бъде такъв, какъвто си го направи.

За нас е важно да си сътрудничим, да гледаме в една посока при обучението и възпитанието на децата, за да постигаме и общите си цели – все по-добра грижа за децата на Раковски", каза кметът Гуджеров.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина