В Раковски обсъдиха номинациите за евродепутати и проблемите на бизнеса на местно ниво

Автор: Plovdiv Now 6586
В Раковски  обсъдиха номинациите за евродепутати и проблемите на бизнеса на местно ниво

Събрание за издигане на кандидати за членове на Европарламента проведе общинската организация на ГЕРБ в Раковски . На събранието присъстваха народният представител Младен Шишков, административният секретар на ГЕРБ  Пловдив област и председател на местната структура на партията Павел Гуджеров, общински съветници, кметове на кметства и представители на бизнеса.

Кметът на община Раковски Павел Гуджеров запозна съмишлениците си с работата на общинска администрация към момента. Сменена е оградата на гробищния парк в кв. Генерал Николаево от ОП "Благоустрояване и превенция". В момента се работи и водопроводът в Момино село.  За тази година са  предвидени 23 улици за асфалтиране в общината без да е пропуснато  едно село.

На събранието се обсъждаха и теми свързани с бизнеса, проблемите на местно ниво и какви действия могат да се предприемат за решаването им.

Председателят на Асоциацията на производителите на водоплаващи  птици в България  Иван Йовчев благодари за съдействието и  помощта, която са оказали Павел Гуджеров и Младен Шишков на  отрасъла. Двамата получиха благодарности и от жителите на село Белозем за направеното до момента в селото.

Номинирани за евродепутати бяха Ивелина Василева,  ген. Константин Попов,  Рангел Матански и Менда Стоянова.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина