Щедрата кошница отново зарадва хората в нужда от Раковски

Автор: Plovdiv Now 5054
Щедрата кошница отново зарадва хората в нужда от Раковски

Искаме да благодарим на всички хора с щедри сърца, които се включиха в тазгодишната кампания на Щедрата кошница, казаха от благотворителната католическа организация "Каритас". 

През последния месец на призива за събиране на хранителни продукти са откликнали много хора от Раковски и Белозем. Петте кошници, поставени в двете населени места, ежедневно са пълнени с хранителни продукти и лакомства.

Благодарение на щедростта на много хора с добри сърца и на средствата, събрани на коледния благотворителен базар на Каритас в Раковски, бяха подготвени хранителни пакети с продукти от първа необходимост. В Белозем доброволците на Каритас зарадваха 34 самотни лица и семейства в нужда, а в Раковски бяха раздадени хранителни пакети на общо 36 домакинства.

С много радост в сърцата искаме да ви напомним, че вие, нашите приятели и благодетели, сте причината за истинския празник на всички тези стари хора и семейства, които живеят в недоимък, самота и социална изолация. Бъдете благословени и продължавайте да осъществявате красивия пример на всеки християнин и да изпълвате истинския смисъл на Божието рождение! Благодарим ви, обърнаха се към всички благодетели от организацията. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина