С турнир по Counter-Strike откриха нова компютърна зала в читалището в Белозем СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 11438
С турнир по Counter-Strike откриха нова компютърна зала в читалището в Белозем СНИМКИ

Народно читалище „Прасвета-1909” в с. Белозем, община Раковски стана арена на забавно състезание. В чисто новата зала на читалището се проведе турнир по Counter-Strike.

 „Идеята възникна с цел да привлечем децата в библиотеката към читалището, за да се запознаят с новата компютърна зала, която е дарение от фондация "Да възродим българските села", разказа председателят на Читалището Генчо Тодоров.

С новата придбивка самата зала ще има много по-голяма популярност сред децата, които се запознаха с условията и ползването й. Благодарение  на новата компютърна зала учениците ще имат и достъп до сайта "Уча се", който ще им помага в подготовката на уроците за следващия ден, разказа още Генчо Тодоров.

В турнира се включиха деца от ОУ " Гео Милев ", с. Белозем и деца от Пловдив. Участниците бяха разделени в три групи. Първо място зае ученикът от V в клас Иван Григоров, второ място зае Стефан Серафимов - бивш възпитаник на ОУ" Гео Милев ", на трето място бе класиран Кристиан Стойков ученик от VI б клас.

Председателят на Читалището Генчо Тодоров и секретарят на НЧ"Просвета" Елена Узунова поздравиха и благодариха на участниците, като им обещаха още много изненади и занимателни събития в новата зала.

 

                 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина