Румен Рончев се радва на свободата! Мегз: “Животът ни започва отначало!“

Автор: Ива Модова 8347
Румен Рончев се радва на свободата! Мегз: “Животът ни започва отначало!“

След пет месеца в пловдивския арест, бизнесменът Румен Рончев вече е на свобода. Транспортният бос е с изменена мярка за неотклонение от „задържане под стража” в „парична гаранция”. Така след като е внесъл по сметката на съда 5 хиляди лева, Рончев диша чист въздух, като свободен човек. Тук обаче идва и въпросът – къде се е прибрал транспортният бос? Завесата бе вдигната не от кого да е, а от жената на сърцето му – Миглена Каканашева – Мегз.

Дизайнерката побърза да сподели интимна снимка с любимия си и да уведоми всичките си последователи, че „за пръв път от 5 месеца ям, спя, дишам - изобщо живея”.

Припомняме, че влюбената двойка се сдоби с обвинение за измама, тъй като са обявили за откраднат джипа й "Мерцедес", а след това са го продали. Скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизинговата компания "София ауто". 

Спрямо Рончев обаче са повдигнати и още две обвинения.

Макар да ги грози сериозно наказанание за „кашата, която са забъркали”, Рончев и Мегз се радват на всяка секунда заедно. Дизайнерката призна в публичното пространство, че животът й започва отначало и „занапред няма да пропилеем и една секунда от него!".

„Знаете ли как се чувствам. За пръв път от 5 месеца ям, спя, дишам - изобщо живея. Благодаря на Господ, че сбъдна най-голямата ми мечта! Нашият живот започна отначало и занапред няма да пропилеем и една секунда от него!  
Може да звучи клиширано, но в най-тежките моменти човек научава най-ценните уроци и разбира кои са истински близките му хора. Затова аз и мъжа ми искаме да благодарим на малкото хора, които останаха с нас. На семейството ми, на малкото ни приятели, на екипите на бизнесите ни, на хората, които ни помогнаха в бизнеса. И на партньорите ни и контрагенти, които не се отказаха от нас. И с особено голямо значение на адвокат Паскалева, която ни помогна да вземем разумни решения и да извървим достойно пътя ни към оправяне на кашата, която бяхме забъркали”, написа Каканашева в профила си във Фейсбук.

Не закъсняха коментарите от последователите на модната принцеса. Голяма част от тях бяха в ущърб на действията на двойката, оплюващи връзката й и дори критични относно разликата в годините между Рончев и Мегз. Разбира се, за малък интервал от време лошите коментари изчезнаха.

„Това дядо ти ли е”, попита потребител в мрежата, а на въпроса бе отговорено лично от Мегз: „Може да приличам на 5 – ти клас, но разликата ми с мъжа ми е 12 години”.

„Баща ти изглежда добър и достолепен за възрастта си човек”; „Колко е сладко да видиш любовта между баща и дъщеря”; „Ти за тоя плешак ли рева ма”;

Това са малкото останали критични коментари, останали в инстаграм.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина