Раковчани се състезават за най-хубава цветна градинка

Автор: Plovdiv Now 5776
Раковчани се състезават за най-хубава цветна градинка

Община Раковски предизвиква жителите, като обявява конкурс "Най-хубава цветна градинка 2019". Целта на надпреварата е населените места да придобият по-зелен  и приветлив облик.

В конкурса могат да се включат собственици или наематели на жилища в община Раковски с налична градинка на прилежащата тротоарна част към имота; домоуправители на блокове от името на наематели и собственици за междублокови пространства; юридически лица с налична градинка на прилежащата тротоарна част към имота ; училища и детски градини.

Жури ще оценява участниците, а оценката ще бъде комплексно формирана по следните критерии: цветовото и видово съчетание, спазване на изискванията на местната наредба, състояние на растителността, както и цялостното настроение, което създава градинката.

Желаещите  могат да участват в конкурса с предварително записване  чрез попълнено заявление /свободен текст/ и предоставяне на снимка в посочения срок.

Заявленията  и снимките могат да се подават лично в сградата на Община Раковски, етаж 1, стая №1 или на e-mail адрес:[email protected] до 28 юни, 17,00 часа.

Допълнителна информация желаещите да участват в конкурса могат да получат на телефон 03151 49-30.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина