Празникът на Мегз приключи в нощен клуб с признание: Пияна съм, но съм толкова щастлива

Автор: Plovdiv Now 10299
Празникът на Мегз приключи в нощен клуб с признание: Пияна съм, но съм толкова щастлива

Пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, вече е на 29 години. Своя рожден ден тя отбеляза вчера, а изненадите започнаха още от сутринта. 

Първи я изненадаха момичетата от нейния екип, заедно, които изработват тоалетите, включени в модните колекции на Мегз. За специалния ден те бяха поръчали бутикова торта на два етажа, върху която акцентът падаше на шивашка ножица, машина и макари, направени от захар. 

По-късно през деня, дизайнерката публикува стори в личния си профил, на което благодари от сърце на всички, които са я поздравили за празника. Сред тях бе и нейната майка Магдалена, която постна на стената й дълго послание, съдържащо стих на Васка Мадарова и изразяващо ,всичко онова ,което тя би искала да я посъветва. 

Както всяка година, самата г-ца Каканашева също не пропусна да напише дълъг ферман на стената си по повод празника, с който направи равносметка на собственото си АЗ. Вечерта продължи с купон в нощен клуб, а дизайнерката отново избухна в стори, на което си призна: "Пияна съм тотално, но съм толкова щастлива".

Ето цялата публикация на Мегз, която върви със снимка на нея и половинката й Румен Рончев:

"От цялото си сърце ви благодаря за уважението и любовта,с които ме заливате, особено днес. Знам, че го казвам всяка година, но любовта и доверието ви са най-силната опора и мотиватор в живота ми. Благодаря ви, щастлива съм! 
Днес ставам на 29. Миналата година точно на този ден си пожелах през тази година да ви стана полезна не само с продуктите си,но и с личните си качества. Поисках да се занимавам повече със социална дейност и медии. Изглежда този ден е магически, защото точно една година по-късно, равносметката ми е изумителна. Смених целия си мироглед. Преподредих приоритетите си. И чак започнах да имам резултати - Срещнах любовта. Създадох АКТИВНО ДОБРО -нищо, че е още съвсем в началото. Започнах да пиша отново. Направих собствено риалити, което се превърна в най-хитовия онлайн проект на Нова Телевизия и имаме вече договор за още един сезон + още 1 по-мащабен проект от същия инстаграм тип + обмисляме стартирането на едно мое си по-публицистично предаване със социален и психологически привкус(скоро ще ви разкажа). Направо звучи невероятно, а само преди година всичко това бяха просто затиснати от страховете ми пориви. 
Тази година искам да стигна още по-далече в личностното си развитие. Искам вече да има за Миглена. Не знам как да ви обясня, но досега всичко винаги съм правила за някой друг - както обичах да казвам “аз съм нищо, каузите ми са по-важни”. Вие знаете ли, че имам 1 декар склад с дрехи, а ме е страх да си взема 1 рокля за мен - особено когато е търсена в момента -да не ощетя някой клиент. Имам чувството че имам 1 тон енергия става ли въпрос за някой друг. А за мен - нула. Вече не искам да е така. Искам аз да си стана център, това ще ме направи още по-силна и ще мога да градя още повече и да бъда още по-полезна. Вече не ме е страх да бъда Миглена. И не ми трябва обвивката на МЕГЗ, за да се чувствам значима. МЕГЗ е едно от най-важните неща в живота ми. Обожавам работата си, благодаря на Господ за това,че върви толкова добре.Но аз съм много повече от това и от тук нататък искам цялото изобилие за себе си. 
По този път ще вървя тази година. Най-голямото щастие за мен ще бъде ако и в тази посока вървим заедно.Вярвам,че може да изградим много! Обичам ви безкрайно!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина