Организация “Каритас“ в Раковски обявява интересни свободни работни места

Автор: Plovdiv Now 12312
Организация “Каритас“ в Раковски обявява интересни свободни работни места

Център за домашни грижи в град Раковски търси да назначи служител на длъжността „Медицинска сестра – домашни грижи“ на пълен работен ден, с работно време всеки делничен ден от 8:30 до 16:30 часа на територията на града. Изискванията за заемане на длъжнистта са: висше образование – медицинска сестра или акушерка, свидетелство за управление на МПС категория „Б“,  компютърна грамотност: умения да работи с “Word”, “Excel”, “Outlook”, както и добри комуникативни умения.

Необходимите документи за кандидатстване са копие от диплома за завършено висше образование, автобиография, телефон за обратна връзка. Документите могат да се подават на място в офиса в град Раковски, квартал Секирово, ул. „Никола Вапцаров“ 2а или да се изпращат на e-mail: [email protected]. Крайният срок за кандидатстване е 30 март 2019 година.

Свободно работно място има и за длъжността "Работник, ръчна изработка на свещи" към Социално предприятие „Работилница на Каритан“ към Благотворителна Католическа организация "Каритас Витания". 

Търсят се работници от следните целеви групи за работа в предприятието за изработка на декоративни свещи и сапуни: пълнолетни лица с увреждания, продължително безработни лица, безработни над 54 години, пълнолетни безработни лица без образование, пълнолетни безработни лица със образование до степен основно или средно образование.

Изискванията към кандидатите са: да попадат поне в една от посочените целеви групи, да имат желание за работа, да имат право да извършват физически труд с решение на ТЕЛК.

Предлаганата работа включва приятни и лесни за изпълнение творчески дейности, обучение, 4-часов работен делничен ден, творчески работилници, социална и психологическа подкрепа, работа в колектив.

Необходимо е кандидатите да заявят своето желание чрез попълване на анкетна карта на място в „Работилница на Каритас“ в град Раковски, ул. „Яко Яковски“ №74. Заявления ще се приемат всеки делничен ден от 9,00 до 16,30 часа. За допълнителна информация може да позвъните на: 0895 847 448 – Венцислав Чавдаров. Крайният срок за кандидатстване е 22 март 2019 г.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина