Община Раковски търси специалист и експерт

Автор: Plovdiv Now 6786
Община Раковски търси специалист и експерт

Община Раковски обявява конкурс за две свободни работни места. Едната позиция е за длъжността “ Старши специалист – Устройство на територията и териториално обслужване”, в Дирекция “МРП” и е свързана с техническо обслужване в кметствата в с. Белозем, с.Чалъкови и с. Болярино.

Кандидатите трябва да имат средно техническо образование, миниум една година стаж по специалността, компютърна грамотност, както и да нямат съдебна забрана да упражняват професията. Необходимите документи за кандидатстване са молба, автобиография, мотивационно писмо, копия на диплома за професионална квалификация, на документ, удостоверяващ професионалния опит, както и копие на свидетелство за провоуправление категория „В”.

Второто свободна позиция е за длъжността “ Младши експерт на ” Устройство на територията” в Общинска администрация - Раковски, Дирекция “Местно развитие и политики”, отдел ”Териториално селищно устройство, строителство, общинска собственост и стопански дейности".

Кандидатите трябва да имат завършено висше техническо образование и професионална квалификация "Инженер", да притежават компютърна грамотност. Професионален опит не се изисква. Необходивите документи за кандидатстване са Заявление за постъпване на работа свободен текст, автобиография, мотивационно писмо, копие на диплома за завършено висше образование и на документ за самоличност.

Документи и за двете позиции се приемат в сградата на Общината, етаж 2, стая № 1 - “Човешки ресурси” до 16,30 часа на  04.02.2019 год. Изборът на кандидате ще стане след разглеждане на подадените документи и интервю с всички кандидати.

Телефон за контакти : 03151 / 2346

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина