Възрастна жена е в болница след катастрофата, причинена от Мегз

Автор: Валерия Василева 4568
Възрастна жена е в болница след катастрофата, причинена от Мегз

71-годишна жена е пострадала при вчерашната катастрофа в Раковски, причинена от дизайнерката Мегз. Жената е била откарана в болница, където е настанена за наблюдение. По данни на МВР, самата Меглена Каканашева била лишена от правоспособност преди на настъпи индицентът, тъй като изтърпявала административно наказание.

Както вече съобщихме, сблъсъкът е станал малко след 14:00 часа вчера ул. „Христо Смирненски“ в Раковски. На място полицейските служители установили, че лек автомобил „Мерцедес“ не спрял на знак „стоп“ и отнел предимството на лек автомобил „Хонда“. Зад волана бил 74-годишен мъж.

"Беше със собствения си Мерцедес ML със старозагорска регистрация", потвърдиха пред медията ни свидетели. Пред очите им самата модна икона на Раковски излязла автомобила, дефилирайки в зелена рокля, но деликатно успяла да се скрие от обективите. 

Водачът на хондата и 28-годишна Мегз били тествани с дрегер, но пробите били отрицателни. Местопроизшествието е отработено по административен ред. 

Припомняме, че Мегз бе засечена със същото возило от наш репортер преди два месеца, след като се размина на косъм от това да последва гаджето си Рончев в ареста. На дизайнерката бе наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 10 000 лева. Причина за обвинението срещу двамата бе мистериозното изчезване на предишното возило, управлявано от Каканашева. В хода на резследването на кражбата на "кубчето" , служителите на реда установили, че се касае за застрахователна измама. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина