Мегз тъгува за любимия си Рончев, оставало “Още много малко“ ВИДЕО

Автор: Ива Модова 10089
Мегз тъгува за любимия си Рончев, оставало “Още много малко“ ВИДЕО

Дизайнерката от Раковски - Мегз продължава да тъгува по любимия си Румен Рончев, който е с постоянна мярка "задържане под стража".

Срещу него има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления.

Преди ден Каканашева публикува в личния си профил четири клипа с нея и Рончев, още докато е бил на свобода. Двамата са в интимна поза, прегръщайки се, целувайки се и демонстрирайки силна любов. Видеото е било заснето в асансьора на жилищната сграда.

От думите на дизайнерката те са в нейния апартамент, в който последните си дни на свобода Рончев е обитавал. Той споделя пред обектива на камерата, че "много му харесва".

Докато се смеят и забавляват обаче, Рончев се обръща към Мегз с думите, че е "селянче", а дизайнерката го приема с доза насмешка.

След споделените клипове, Каканашева е публикувана и послание, гласящо: "Още много малко". Най-вероятно това се отнася до любимия й Рончев и престоя му в ареста.

Само преди две седмици в профила си Мегз оповести, че съвсем скоро транспортният бос ще излезе на свобода и отново ще са заедно. Тогава двамата ще се изправят пред медиите и ще разкажат цялата истина.

В същото време модната принцеса от Раковски пое юздите на двете фирми на любимия си Румен Рончев – "Розова долина" и "Ню Транс Груп".  На сайта на регистъра, като съдружник в двете дружества официално стои името на фирмата на Каканашева.

Публикувани са и двата нотариално заверени дружествени договора, в които се упоменават процентните придобивки от страна на Мегз.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина