Мегз за ПТП-то: И най-малкото, което направя, се третира като престъпление!

Автор: Plovdiv Now 6926
Мегз за ПТП-то: И най-малкото, което направя, се третира като престъпление!

Автор: Невена Вранчева

Обичайно, Миглена Каканашева осведомява своите последователи за застигналите я драми, мигом след като те са се случили.

Този път обаче, дизайнерката Мегз се забави с коментар по темата за катастрофата, която причини преди дни в Раковски, но все пак направи такъв.

Според официалната информация на МВР, при сблъсъка е пострадала 71-годишна жена. Жената е била откарана в болница, където е настанена за наблюдение.

Според модната принцеса от Раковски обаче, е нямало нито ранени, нито пострадали.

Ето какво сподели тя на стори, в личния си профил в Инстаграм.

Публикуваме казаното от нея дума по дума, без редакторска намеса:

 „Нямаше да коментирам темата, но просто писаниците са ужасни и нямаше как да не кажа нещо! Вижте…не е имало кърваво меле, не е имало ранени и пострадали, нямало е жертви. Това е най-обикновено ПТП,  което както на мен,  така може да се случи и на някой от вас. Това, че аз съм известна, не означава, че трябва цялата помия на света да се изсипе върху мен!

Другото, което е, не е вярно,  че съм била в административно нарушение. Факт е,  че съм била без книжка, но аз съм си изтърпяла административното нарушение преди около 6 месеца. Именно затова не съм задържана и случая е третиран само като административно нарушение.

Вижте хора, това, че съм известна не е повод и най-малкото нещо, което направя да бъде третирано като най-голямото криминално престъпление. Моля ви бъдете по-толерантни, защото и аз съм човек и аз правя грешки, просто, когато и аз направя грешки,  те се гледат под огромна лупа и се преувеличават много. „

По данни на МВР, Миглена Каканашева била лишена от правоспособност преди на настъпи индицентът, тъй като изтърпявала административно наказание.

Както Trafficnews.bg първи съобщи, сблъсъкът стана на 8 април, малко след 14:00 часа на ул. „Христо Смирненски“ в Раковски. На място полицейските служители установили, че лек автомобил „Мерцедес“ не спрял на знак „стоп“ и отнел предимството на лек автомобил „Хонда“. Зад волана бил 74-годишен мъж. Водачът на хондата и 28-годишна Мегз били тествани с дрегер, но пробите били отрицателни.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина