Мегз: Много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем истината!

Автор: Plovdiv Now 30852
Мегз: Много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем истината!

Аз съм Миглена Каканашева, доста пъти съм минавала през ада и съм се връщала обратно. Това е цената за всичко, което едва на 28 имам. Този път няма да е по-различно - много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем ИСТИНАТА”. Този пост на Миглена Каканашева – Мегз се появи преди дни в личния й профил във Фейсбук.

Той бе по повод предаването, в което дизайнерката участваше, излъчено в неделя. Тя споменава още, че нещата не са така както изглеждат и че скоро всички детайли ще бъдат оповестени. В същото време модната принцеса от Раковски пое юздите на двете фирми на любимия си Румен Рончев – „Розова долина” и „Ню Транс Груп”.  На сайта на регистъра, като съдружник в двете дружества официално стои името на фирмата на Каканашева. Публикувани са и двата нотариално заверени дружествени договора, в които се упоменават процентните придобивки от страна на Мегз.

Сделката по прехвърлянето на дяловите вноски бе атакувана от съпругата на транспортния бос – Зорница Рончева.

През изминалата седмица обаче, молбата й е била отхвърлена. Мотив за отказа са бланкетни, тъй като актът за обявяване оттегляне на заявление за вписване и пълномощни, не е от вида актове подлежащи за обявяване онлайн по реда на наредбите и законите.  

Поради тези причини официално бе обявено съдружието между Рончев и Каканашева.

От десет дни дизайнерката от Раковски е влязла във владение на двете фирми на Рончев, намиращи се на ул. "Дилянка" и не допуска никого в транспортната база. Вратата на базата на ул. "Дилянка" е заключена, а служители на частна охранителна фирма не допускат никой на територията на базата, където са паркирани камионите на фирмите на Рончев - "Розова Долина" и "Ню Транс Груп".

Срещу Рончев има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления. Той е с наложена постоянна мярка „задържана под стража”. Решението на магистратите дойде преди два дни, а по време на заседанието се появи и самата Миглена Каканашева. Тя дори направи изявление пред медиите преди старта на делото.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина