Крадец задигна документи от автосалон в Стряма, камерите го “щракнаха“

Автор: Plovdiv Now 48336
Крадец задигна документи от автосалон в Стряма, камерите го “щракнаха“

Крадец задигна куп документи от автосалон край Пловдив, съобщава TrafficNews по информация от собственика на обекта.

Салонът се намира в село Стряма. Обектът се занимава с продажба на нови коли, внос от чужбина, както и на вече регистрирани такива. Собственикът е добре познат в селото, както и самият автосалон.

Вечерта на 9 януари, Кизо затворил салона, заключил го и се прибрал у дома. Минути след потеглянето му, непознат мъж е прескочил оградата и е влязъл в имота. Разбил е вратата на офиса и нахлул вътре.  

Обект на кражба били единствено документи. Апашът преровил шкафове и чекмеджета и взел регистрационните документи на 15-16 коли. Сред тях и такива, внесени от Западна Европа.

„Документацията бе в папки. Всички са взети. На следващия ден констатирах кражбата и веднага подадох сигнал в полицията. В момента се разследва престъплението”, заяви собственикът пред наш репортер.

Автосалонът е оборудван с камери. Те са уловили лицето на крадеца, както и действията му. От кадрите се вижда как апашът пъха листовете в якето си и бяга.

Кизо моли за съдействие хората, които са разпознали крадеца.

„Въпреки, че полицията работи по случая, нека всеки, който разпознае крадеца да се свърже с мен”, апелира потърпевшия.  Той предоставя и телефон за връзка с него: 0899824266.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина