Двама заловени с наркотици при полицейска акция в Раковски

Автор: Парашкева Иванова 15789
Двама заловени с наркотици при полицейска акция в Раковски

Двама мъже са били заловени с наркотици при полицейска акция в Раковски в събота вечера, съобщава TrafficNews. Те били пресрещнати от служителите на реда на излизане от местно заведение. При обиска у двамата била открита марихуана, като единият опитал да изхвърли пакетче, което носел в себе си.

Двамата били отведени в ареста на районното, където останали 24 часа. Подозрителното в случая е, че въпреки откритите наркотици, не е последвало претърсване в домовете на двамата мъже. Факт е, че полицията извършва обиски (при условия на неотложност) дори при водачи, които са дали положителен драг чек, но в тях не е намерена дрога. 

Защо в случая са проявили благосклонност? Може би либералното отношение е свързано с личността на един от задържаните или по-точно с роднинските му връзки. Един от мъжете, в които е открита марихуана, е 42-годишният Николай Рабаджийски, който според местни жители живее на семейни начала с дъщерята на настоящия началник на районото в Раковски Людмил Козлиев. Той е кадър на сегашният директор на Областната дирекция на полицията Васил Костадинов. 

Рабаджийски има криминално досие и според очевидци е предупредил полицаите, извършвали обиска "да внимават", тъй като на тъста му предстои сериозна кариера. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина