Двама са ранени при катастрофи в Раковски за два месеца

Автор: Plovdiv Now 5768
Двама са ранени при катастрофи в Раковски за два месеца

Двама човека са ранени при катастрофи в Раковски за първите два месеца на тази година, показва статистиката на МВР. Инцидентите са станали през февруари. Единият е блъскане на каруца, а другият – катастрофа между автомобили, след като единият от водачите се е разсеял и е отнел предимство. Едното произшествие е в Раковски на ул. „Васил Петлешков” и „Капитан Райчо”, другото е извън населено място на път ІІІ-565.

В сравнение със същия период на 2018 г. катастрофите са намалели с 2, ранените са на същото ниво. През февруари миналата година е имало двама загинали, докато тази година загинали няма.

За последните десет години на територията на РУ Раковски през февруари са станали 14 катастрофи с 20 ранени и двама загинали.

Пет пък са пътнотранспортните произшествия с материални щети за първите два месеца на тази година. Три са били през януари, като броят им се запазва същия както и през същия период на 2018 г. през февруари ПТП-тата с материали щети са били две – наполовина в сравнение с февруари 2018 г.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина