Деца от Раковски дариха кашони с хранителни продукти на възрастни хора СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 9428
Деца от Раковски дариха кашони с хранителни продукти на възрастни хора СНИМКИ

Деца от Раковски дариха кашоните с хранителни продукти на нуждаещи се хора, които бяха събрани по време на кампанията "Гласът на сърцето ми". Кампанията бе инициирана от Общински младежки клуб "Родолюбец" и продължи един месец.

"За мен днес беше празник, защото през този един месец освен физическите и психическите усилия, които положихме с децата, виждах техните грейнали в усмивка лица от факта, че вършат добро. Заместник-кметът Йовко Романов лично дойде да поздрави децата за техния ентусиазъм и пожела на присъстващите на закриването на кампанията светли празници и призова да бъдем все така единни, добри и да се подкрепяме!", написа във Фейсбук Веселин Делипетров. 

Той отправи благодарност към отец Младен и отец Ивелин от енория "Пресвето сърце Исусово", към учениците от ОУ "Христо Смирненски" и ОУ "Христо Ботев", към детските градини, към представителите на бизнеса, общинска администрация и към всеки гражданин, който реши да отдели от времето и средствата си, за да може да зарадва някой друг.

"На всички вас пожелавам светли празници, бъдете здрави и вярвайте, че чудесата се случват по-лесно, когато сме единни", допълни Делипетров. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина