Деца от Белозем изненадаха болната си класна, написаха й книга

Автор: Plovdiv Now 11169
Деца от Белозем изненадаха болната си класна, написаха й книга

Деца от Белозем изненадаха болната си класна, като я посетиха в дома й. Учениците бяхо подготвили специална изненада, а г-жа Добринка Атанасова призна, че ще помни този ден завинаги. Тя написа емоционално писмо, в което разказа преживяното.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

„От името на учител в ОУ „Гео Милев“ – с. Белозем, пострадал при инцидент. Мисля, че това е най-искрената и вълнуваща гледна точка. Това е една специална връзка, която се гради на взаимно доверие, обич и грижа. Много уважение, радост и вълнение … Едно неочаквано продължение на първоначалната идея на 4 а клас при ОУ „Гео Милев“, с. Белозем, свързана с „Лига на класовете“, бе за мен посещението на моите ученици в дома ми, тъй като съм в отпуск по болест след инцидент. Децата заедно със своите родители ми направиха страхотна изненада. Всички много се вълнувахме … Почти както в първия учебен ден. Прегръдки, целувки, радост ни изпълваха. Поднесоха ми една красива книжка. Разгърнах я. Видях, че всяко дете се е постарало да напише свои мисли и пожелания … за мен. Специално. За един учител такъв жест е толкова трепетен и … незабравим, толкова важен и незаменим. Това не може да се опише. Трябва да се почувства и изживее.

Получих още красива коледна кошница и много сладкиши, които всеки родител се бе постарал да направи. Това също много ме трогна. Искам да споделя, че идеята за участие в „Лигата“ дойде после, тъй че нямаше нищо с предварителен замисъл. И така … Аз също бях им подготвила малка изненада, която мислих да пратя в училище, но използвах случая. Има ли смисъл да казвам, че си засвидетелствахме уважение и обич? Този ден със сигурност ще остане в сърцата ни. Това показаха очите и усмивките на всички. И искам да кажа, че само хубави неща могат да се очакват от едни организирани деца и родители в името на ДОБРОТО. А това е един прекрасен начин да изразиш себе си и да направиш нещо полезно, което има значение за някого. На моите ученици и родители искам да пожелая да бъдат здрави и да продължават все така, защото доброто добро намира!“

Добринка Атанасова, класен ръководител на 4 „а“ клас

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина