Черно БМВ се заби в оградата на къща край Раковски

Автор: Plovdiv Now 9747
Черно БМВ се заби в оградата на къща край Раковски

Черно БМВ комби се заби в оградата на къща в село Шишманци и я разруши. Шофьорът е избягал за секунди от местопроизшествието. Това разказаха жители и потърпевши пред TrafficNews.

Инцидентът на въпросната улица съвсем не е първият подобен. След като беше асфалтирана през 2020 година отсечката постоянно се ползва за гонки и често стават инциденти. За щастие този път катастрофата се е разминала без пострадали и само с материални щети.

Поредната катастрофа е станала в понеделник след 22:00 часа. Жители на селото разказаха пред медията ни, че във всички къщи по улицата живеят семейства с по две деца, които ежедневно карат колелета и играят на това място. Истинско чудо е, че във въпросната вечер, не е имало никой по улицата.

След инцидента на мястото се е отзовал кмета на селото и полиция, но шофьорът не е установен и заловен. Според местните се е ударил с много висока скорост и със сигурност има поражения по колата.

Най-вероятно се е скрил някъде по уличките. Преди време ми блъснаха колата, сега оградата, дано не се стигне до жертви.Това е кошмар на улицата, всяка вечер е като на рали”, разказа жена от селото.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина