Браво! Раковчани събраха 1043 лв. в Деня на Каритас

Автор: Валерия Василева 4902
Браво! Раковчани събраха 1043 лв. в Деня на Каритас

1043 лв. е събраната сума от благотворителния базар, който се проведе в Раковски в Деня на Каритас .

"Благодарим на всички, които отделиха от своето време, за да приготвят продукти за базара! Благодарим на всички, които дойдоха и си закупиха продукти от базара! Благодарим на всички, които се спряха пред дарителските ни кутии и дариха от своето, за да има за нямащите! Благодарим на всички, които споделиха на свои роднини, приятели и познати за базара! Благодарим на всички доброволци, които се потрудиха този базар да се проведе! Благодарим на о. Румен, който за пореден път ни предостави условия, за да проведем този базар! И още хиляди благодаря за всеки, който, знайно или незнайно, е допринесъл за осъществяването на това важно за нас събитие! Но най-вече благодарим на Бог, че ви има всички вас - хора с добри сърца, които въпреки своите ангажименти, тревоги или липси, споделяте от своето, за да има за ближните!", написаха във Фейсбук организаторите от Каритас - Витания - Раковски.

Както всяка година, част от събраната сума ще бъде използвана за подготовката на коледни хранителни пакети за нуждаещи се, а останалите средства - за подкрепа на лица в нужда, според индивидуалните им потребности.

Всички, които по някаква причина не са могли да вземат участие в благотворителния базар в Деня на Каритас, ще имат още една възможност да помогнат. От Каритас - Витания - Раковски ще организират още един базар малко преди Коледа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина