Анка, която обеси кучето си в Раковски: Гледах го от малко, после ми беше много мъчно

Автор: Деница Лещева 18828
Анка, която обеси кучето си в Раковски: Гледах го от малко, после ми беше много мъчно

„Кучето беше кротко гледах го от малко. После ми беше много мъчно“, това каза на влизане в съдебната зала 52-годишната ромка Анка Маринова, която в края на месец юни 2019 години обеси кучето си на дърво.  Жената разказа още, че  досега животното не било проявявало агресия, държала го вързано на двора, имала четири внуци, които си играели с него. Нахранила го вечерта, сутринта към шест часа чула шум на двора, кучето се било отвързало и давело кокошките. Хванало седем кокошки за врата, след което ги пускало мъртви.

Тръгнало да проявява агресия и към нея. Затова го закачила на най близкото дърво. Не знаела какво я грози и че извършва престъпление. В момента гледа още три кучета.

"Храня си ги обичам си ги, няма да се повтори", заяви пред магистратите разкаяната Анка.

Преди много години се опитала да прекоси нелегално границата с Турция за да иде при мъжа си, други криминални прояви твърди, че няма.

Припомняме, че зверството бе извършено на 27 юни на една от улиците в населеното място. Ранната сутрин, хора живеещи до къщата на Анка били шокирани от гледката – кучето на Маринова висяло на сезал, обесено на дърво.

Смаяни хората са я попитали „Защо”, а тя само е повдигнала рамене и заявила, че не знае. Още тогава очевидци разказаха, че това не е първото зверство от страна на Маринова към животни. Преди време на дървета до близките ниви, тя е бесила кучета и котки, хвърляла е новородени в канала.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина