Талантливи деца от Първомай участват в клип на Лоу Дийп Ти

Автор: Plovdiv Now 8062
Талантливи деца от Първомай участват в клип на Лоу Дийп Ти

Три талантливи деца от Първомай – сестричките Виолета и Кристина Станчеви, заедно със своя братовчед Христо Станчев, станаха част от последния проект на африканския певец, музикант и продуцент Лоу Дийп Ти, пише parvomai.net.

Всичко започнало с кратък клип по песента на Лоу Дийп Ти „Казабланка“. Сестрите направили 15-секунден липсинг в Тик ток, който публикували в Инстаграм. Вили отбелязала профила на певеца и за нейна изненада той се свързал с тях.

Казал им, че много ги харесва, че са харизматични и енергични и точно от това имат нужда хората при тази обстановка на социална изолация заради корона вирус. В разговора момичетата му признали, че много харесват песните му, проектите и неговата работа. Тогава Лоу Дийп Ти споделил, че работи по проект за клип на новата си песен „Ние ще преминем през това“, която ще бъде визуализирана с помощта на негови танцуващи фенове от цял свят.

Поканил момичетата да се включат и им изпратил част от аудио записа. Всичко това се случило на Великден, когато им гостувал и братовчед им Христо. Той също пожелал да участва и със съгласието на певеца се присъединил към танца. Вчера песента беше публикувана You tube. Тя е провокирана от пандемичната обстановка, но е изпълнена с оптимизъм и звучи позитивно.

 “Така приемаме нашето лекарство за грешките на миналото. Нека помним, че глобалните проблеми изискват глобални решения. Единствено заедно ще успеем. Поддържайте надеждата жива! Продължавайте да вярвате! Ще преминем през това“, казва Лоу Дийп Ти. Като благодарност за добре свършената работа децата са получили уверението на Лоу Дийп Ти, че ще бъдат негови специални гости на следващия му концерт в България.

„Изключително се радваме,че имахме възможността да участваме в проекта на един професионален изпълнител от световен ранг, който всъщност ни показа колко е важно, да не забравяме от къде сме тръгнали и да ценим малките неща в живота! - споделят Вили и Криси- Безспорно можем да го наречем човек,с главно Ч!Нямаме търпение да се видим,след затихване на обстановката покрай вируса!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина