Съдят жена от Първомай за продажба на фалшиви маркови дрехи

Автор: Plovdiv Now 4465
Съдят жена от Първомай за продажба на фалшиви маркови дрехи

Бързо производство е започнато срещу жителка на Първомай за нерегламентирано разпространение на фалшиви маркови стоки. При проверка вчера в магазина ѝ служителите на реда конфискували дрехи и чанти със знаци на известни търговски марки, придобити и изложени за продажба без съгласие на правопритежателите. С полицейска заповед жената е задържана за срок до 24 часа.

В Пловдив пък при специализирана операция за пресичане на престъпления с акцизи служители от Трето РУ иззели над 15 килограма нарязан тютюн и 400 къса цигари. Контрабандните стоки, разпределени в малки количества, били открити у четирима пешеходци и в автомобилите на трима водачи, засечени на ул. „Дилянка“ в Пловдив. 

В хода на акцията с подобна насоченост колегите им от Карлово заловили мъж, който пренасял 1200 папироса без български бандерол. По всички случаи са започнати предварителни проверки.  

Междувременно бързо производство е започнато срещу жителка на Първомай за нерегламентирано разпространение на фалшиви маркови стоки. При проверка вчера в магазина й служителите на реда конфискували дрехи и чанти със знаци на известни търговски марки, придобити и изложени за продажба без съгласие на правопритежателите. С полицейска заповед жената е задържана за срок до 24 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина