Ремонтират площад и улици в първомайски села

Автор: Plovdiv Now 8265
Ремонтират площад и улици в първомайски села

Ремонтните дейности в община Първомай продължават. Започна основен ремонт на площада в с.Езерово, който включва направа на нова настилка от вибропресовани плочи на площ от 640 кв.м.

Извършва се реконструкция и рехабилитация на улица ,,Бодра смяна” в с.Искра в участъка към изхода за с.Новаково. Строително-ремонтните работи включват премахване на износената и амортизирана асфалтова настилка и полагането на нова.

Работи се по обновяване на съществуващата улична и тротоарна настилка в обсега на уличната регулация по ул.,,Съединение” в Първомай, извършва се демонтаж на бордюри и настилки, монтаж на нови улични бордюри и тротоарни плочи.

Продължава изграждането на спортната площадка в кв.Дебър. Положени са стоманените профили на оградата, съобщават от Общината.

Продължава реновирането на площади и улициПродължава реновирането на площади и улициПродължава реновирането на площади и улициПродължава реновирането на площади и улициПродължава реновирането на площади и улициПродължава реновирането на площади и улици

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина