Проведе се зимният спортен празник на община Първомай

Автор: Plovdiv Now 4009
Проведе се зимният спортен празник на община Първомай

Тридесет и вторият Зимен спортен празник на Община Първомай се проведе на 24 февруари в курорта Пампорово.

 Топлото за сезона време не попречи на запалените скиори да се включат в състезанието. Както обикновено участниците се състезаваха в три категории: мъже, жени и деца.

   Тази година в състезанието се включиха 36 състезатели, от тях 17 деца. В надпреварата се включиха както дългогодишни участници, така и начинаещи скиори, които с нетърпение очакваха старта.

При мъжете първенец  стана Ангел Карадинев, дългогодишният участник Тодор Рашев зае второ място, трети – Богдан Начев.

При жените първа се класира Веселина Запрянова, на второ място - Диметра Начева, трета - Елена Кичукова - дългогодишен състезател с много отличия.

Най-оспорвана беше надпреварата сред децата. От най-малките състезатели първото място отново спечели 9-годишната Дария Караславова, която се състезава от 5-годишна възраст, втора се класира Валерия Нолева, на трето място – Ния Станчева.

Най-малкият скиор беше 5-годишният Георги Начев, който участва с баща си.

Всички участници в ски-състезанието получиха предметни награди, осигурени от Община Първомай и спонсора на мероприятието.

Призьорите бяха отличени с купи и медали, връчени от кмета на общината Николай Митков, който пожела на всички да живеят активно и да спортуват, наслаждавайки се на емоциите, които предоставят природата и планината.

Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай Проведе се Зимният спортен празник на Община Първомай

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина