Пловдивчанин и първомаец сред 4-те жертви на катастрофата на Пазарджишко шосе

Автор: Plovdiv Now 43377
Пловдивчанин и първомаец сред 4-те жертви на катастрофата на Пазарджишко шосе

Починали в жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик са водача на единия автомобил, който е на 44 години от Пловдив и на другия - на 64 години от първомайското село Драгойново. Загинали са още мъж на 71 години и жена на 52 години. В МБАЛ Пазарджик са жена на 30 години, жена на 52 години и мъж на 48 години, съобщава „24 часа”.

„Беше 16,21 ч. Връщахме се от Пловдив и още не беше дошла полиция и пътят не беше затворен, сподели Златка Костадинова, станала свидетел на последствията от жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик, в която загинаха четири души. 

Ударили са се челно бял и черен автомобил, като белият е останал на пътя, смазан до неузнаваемост, а черният е качен върху мантинелата до крайпътно дърво. Сблъсъкът е бил толкова силен, че предната част на колата е нагъната цялата, се вижда от снимката", разказва още жената. 

До 5 минути пристигнали 3 линейки от пазарджишката „Бърза помощ“, полицейска патрулка и кола на пожарната, твърдят очевидци.

По принцип, този участък от пътя Пазарджик-Пловдив е прав и ремонтиран преди 2 години. Някои го ползват като скоростна отсечка, коментират бивши катаджии.

Окръжна прокуратура - Пазарджик наблюдава досъдебно производство за възникналото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се активни действия по разследването за изясняване на причините. На мястото се намира дежурен прокурор.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина