Първо бебе за 2020 се роди в болницата в Първомай

Автор: Plovdiv Now 7896
Първо бебе за 2020 се роди в болницата в Първомай

Малкият Ники е първото бебе, родено в болницата в Първомай за 2020 година. Той е проплакал е 6 януари, навръх Богоявление, и е четвърто дете в семейството. Появата му на Йордановден е предизвикала колебания за името му, но все пак родителите са решили да е Николай, съобщава parvomai.net.

Бебенцето е  дошло на бял свят с тегло 3,650 кг и дълго 52 см. Майката е идвала за всяко раждане от село Конаре, обл. Стара Загора, и споделя, че болницата ѝ е препоръчана от нейна близка и се чувства обгрижвана и доволна от всички, работещи тук.

Припомняме, коледно бебе и то госпожица се роди в болницата в Първомай. Малката Йоана е проплакала през втория ден на Рождество - на 26 декември. Тя и майка са били в отлично състояние и са били изписани на 31 декември, за да бъдат при семейството си на Нова година.

В общината има регистрирани две бебета, с постоянен адрес в Първомай, които са родени в последния ден на миналата година, но на друго място. Малката Александра Сулева се е появила в пловдивска болница в 15 часа, а Румен Атанасов почти е бил готов да дочака новата 2020 г., но не са му достигнали 3 часа.

В Общината засега не е постъпила информация за бебе, родено през Новата година с постоянен адрес в Първомай.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина