Нова техника за почистване закупи Община Първомай

Автор: Plovdiv Now 4940
Нова техника за почистване закупи Община Първомай

Община Първомай закупи нова специализирана техника за нуждите на дейност ,,Чистота” – автомобил за сметосъбиране и сметоизвозване и комбиниран багер, ведно с прикачен инвентар /мулчер/.

Сметосъбиращият камион е дизелов, с работен обем 8000 cm3, повдигащото устройство е пригодено за контейнери 1100л и кофи от 110л до 240л. Комбинираният багер е с конструкция и профил с телескопично удължение и работна ширина 1000мм. И двата автомобила отговарят на стандартите и разпоредбите на ЕС за вредни емисии.

Церемонията по официалното освещаване на новите автомобилите се състоя днес в двора на база „Чистота”. Отец Георги се помоли за безавариен път на колите и за здраве на служителите.

Община Първомай води последователна и отговорна политика, свързана с поетапна подмяна и допълване на автопарка, сметосъбиращите съдове и техниката, което ще спомогне за по-доброто комунално обслужване на населението и поддържането на чистотата в общината.

Община Първомай закупи нова специализирана техника за дейност ,,Чистота”Община Първомай закупи нова специализирана техника за дейност ,,Чистота”Община Първомай закупи нова специализирана техника за дейност ,,Чистота”Община Първомай закупи нова специализирана техника за дейност ,,Чистота”Община Първомай закупи нова специализирана техника за дейност ,,Чистота”

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина