Нова столетница в Първомайско - баба Пяна Проданова

Автор: Plovdiv Now 9538
Нова столетница в Първомайско - баба Пяна Проданова

Още една столетница вече има в община Първомай. Това е баба Пяна Проданова.

„Щастлив съм да поздравя още един столетник в нашата община.”– каза кметът – Много се радвам да видя фамилията Ви сплотена на празника на баба Пяна, която учудва с бистър ум и чувство за хумор. Да си жива и здрава и да даваш кураж на близките си, да достигнат твоите години", каза кметът Николай Митков и поднесе личен подарък, а заместник-кметът Радослава Ставрева подари топла завивка и цвете от името на администрацията.

 За празника юбилярката събра голямата си фамилия – синове, внуци, правнуци и праправнучката Вики, която скоро ще навърши 2 години.

Баба Пяна е родена на 17 октомври 1921 година в село Брягово. В добро здраве за възрастта си, на този специален ден, тя беше щастлива и развълнувана и сподели, че е достигнала тези години, благодарение да добрите взаимоотношения със синовете и снахите си, с които се е чувствала винаги спокойна. Днес се радва на вниманието на внуците и правнуците, които често я навестяват.

На всички, които я поздравиха, баба Пяна пожела да достигнат нейните години.

  Тя е вторият столетник на в бщина Първомай, който тази година празнува юбилей. Припомняме, че през месец март един век направи и баба Несибе Сюлейман Хашим.

Източник и снимка: Община Първомай

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина