Куп арести в Първомай - за хулиганство, кражби и на пиян шофьор

Автор: Plovdiv Now 12103
Куп арести в Първомай - за хулиганство, кражби и на пиян шофьор

Мъж се е озовал в полицейския арест в Първомай заради хулиганска проява вчера. Вколо 12.30 чача екип на районното управление е реагирал незабавно на сигнал от тел. 112, че в отделение на местна болница посетител е счупил стъкло на врата, след като не бил допуснат за свиждане заради въведените противоепидемични мерки. На място служителите са установили извършителя - 28-годишен мъж, който бил във видимо нетрезво състояние. Той е задържан за едно денонощие.

Полицията в Първомай е разкрила и поредица от взломни кражби от вендинг автомати. В резултат в районното управление са задържани младежи на 23 и 26 години, успели да задигнат монетниците на три машини за топли напитки в периода от събота до понеделник. По случаите са образувани досъдебни производства.

Шофьор с над 2 промила пък е бил заловен в първите часове на днешния ден на кръстовище, отново в Първомай. Нарушението у на 42-годишен местен жител. Той е седнал солидно почерпен зад волана на лек автомобил „БМВ“. Бил е засечен от полицията в 2.10 часа. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, срещу него е образувано бързо производство.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина