Конкурс за най-красива коледна картичка обявиха в Първомай, деца, участвайте!

Автор: Plovdiv Now 5890
Конкурс за най-красива коледна картичка обявиха в Първомай, деца, участвайте!

Община Първомай и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните организира конкурс за изработка на коледна картичка на тема: „ВЕСЕЛА КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ 2023”.

Изисквания за изработване на коледна картичка:

Картичките да бъдат изработени от картон, формат А4, сгънат на две;

Да имат интересен и оригинален дизайн на коледна тематика;

Може да бъдат изработени с материали и техники по избор /декупаж, квилинг, апликация/ и други техники на декоративното изкуство.

Възрастови групи:

Първа група – от І до ІV клас;

Втора група – от V до VII клас.

До участие ще се допускат само лично изработени картички! Конкурсът е индивидуален! Желаещите могат да участват с до 2 картички.

Данните на участника /име, клас, училище и телефон/ да бъдат написани на отделен лист към картичката и предадени в плик с надпис За конкурса: „Весела Коледа за всички 2023”. Краен срок за предаване - до 17,00 часа на 8 декември 2023 година /вкл./ в сградата на Община Първомай – eтаж 1, Деловодство /фронт-офис/.

Картичките ще бъдат изложени за продажба на Коледния благотворителен базар, който ще се проведе на 16.12.2023г. пред сградата на общината.

Награждаване на победителите:

Предметни награди и грамоти ще бъдат осигурени от МКБППМН - Първомай. Най-оригиналните картички ще бъдат наградени за 1, 2 и 3 място във всяка възрастова група. Поощрителни награди за участие - 20 броя.

Организаторите ще съобщят по телефона на отличените участници в конкурса. Имената на наградените участници ще бъдат публикувани на сайта на Община Първомай и в Parvomai.NET За допълнителна информация 0882550559 - Мария Кьосева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина