Кметът на Първомай: Тази година постигнахме резултати благодарение на Вас и Вашия труд

Автор: Plovdiv Now 5795
Кметът на Първомай: Тази година постигнахме резултати благодарение на Вас и Вашия труд

Уважаеми съграждани,

На прага на новата 2023 година календарът отново ни подсеща, че е време за равносметка на отминалите 12 месеца.

След 2 тежки години на пандемия, ние започнахме да се връщаме към нормалния начин на живот, да се срещаме, да се поздравяваме и прегръщаме.Това даде възможност отново да заработим в ритъм, отмятайки последователно различните задачи.

В Първомай бяха привлечени инвеститори . В общината можем да се похвалим с реновирани детски градини, асфалтирани улици както в града, така и в няколко села, подменено улично осветление.

Привлечени бяха инвеститори – производител на медицинска техника, рийтел парк и др.

Изправени бяхме пред изпитания, които заедно преодолявахме, изникваха и нови предизвикателства, на които ще продължим да търсим решение.

През 2022 г постигнахме резултати и благодарение на Вас и на Вашия труд. Благодарим на хората, които проявиха гражданска отговорност и съзнание като ни насочваха към проблеми и решения.

Пристъпваме в Новата година, изпълнени с увереност и самочувствие, с нови сили и оптимизъм, с последователност при отстояване на общите ни принципи и приоритети.

В навечерието сме на Коледа. Големите християнски празници са повод да си припомним и прославим нравствените и духовни добродетели, да бъдем достойни и почтени, да поддържаме взаимно разбирателство и единство помежду си.

Желая Ви крепко здраве и сполука във всяко начинание! Нека 2023 година бъде щедра и благодатна, и да поощри стабилността и прогреса.

Николай Митков

Кмет на община Първомай

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина