Кметът на Първомай към абитуриентите: Уроците не свършват с последния звънец, поемате към нови хоризонти

Автор: Plovdiv Now 2983
Кметът на Първомай към абитуриентите: Уроците не свършват с последния звънец, поемате към нови хоризонти

С красиви рокли и костюми, на 24 и 25 май зрелостниците от СУ „Проф. д-р Асен Златаров” и ПГСС „Васил Левски” преминаха по червения килим, в присъствието на своите учители, родители и приятели.

Кметът на общината Николай Митков отправи пожелания към всички завършващи от Випуск 2023:

Скъпи абитуриенти от Випуск 2023,

За Вас днешният ден е много специален и радостен, защото прекрачвате прага на зрелостта.

До сега училището беше мястото, където придобивахте знания и се учехте на дисциплина и отговорност, но и място, където срещнахте истински приятели. Тук Вие оставяте много спомени и емоции. Запазете изминалите години в сърцата си, като един специален момент, изпълнен не само с труд и усърдие, но и с усмивки и задружност.

Дългият път на съзряването си Вие изминахте с подкрепата на своите учители. Спомняйте си ги с уважение и признателност и не забравяйте безценните им съвети!

Винаги носете в сърцето си духа на родния край и по-често обръщайте поглед назад към своите близки и учители.

Уроците за Вас не свършват с последния звънец, днес поемате към нови хоризонти, очакват Ви нови отговорности!

Отстоявайте собствените си позиции, бъдете отговорни и упорити, за да се реализирате успешно в желаните от Вас професии!

Бъдете здрави и успявайте!

Празничното настроение с младите хора споделиха и заместник-кметовете Радослава Ставрева и Хамди Мустафа, секретарят на Общината Ана Николова и Зорница Ганева – директор на поделение „Образование”.

След дефилето на абитуриентите и празничната програма, последва не по-малко пъстро шествие на автомобили, с които младежите потеглиха към местата за среднощните партита.

Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023Кметът поздрави зрелостниците от Випуск 2023

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина