Кандидат-кметът на Първомай Чавдар Здравчев с обръщение към съгражданите си

Автор: Plovdiv Now 6118
Кандидат-кметът на Първомай Чавдар Здравчев с обръщение към съгражданите си

Кандидатът за кмет на община Първомай Чавдар Здравчев, който се явява на вота с подкрепата на коалиция ПП-ДБ, се обърна към съгражданите си в навечерието на местните избори в неделя. Ето какво каза той:
 
Една изключително позитивна кампания – това можем да кажем с удовлетворение в нейния край, след срещите си с много наши съграждани, след разговори, в които те споделяха своите проблеми, търсеха отговори и решения. Не си позволихме да кажем лоша дума за никого и по никакъв повод. Защото не това е пътят за реализиране на идеите, които имаме, и за постигане на целите, които следваме. Защото на първо място сме хора, а след това кандидати за кмет и общински съветници. Защото държим да запазим човешките си отношения с другите. Защото искаме да живеем в нашия общ дом – община Първомай, спокойно, сигурно и да се гледаме честно в очите и след това.

За нас предизборната кампания е поредното житейско предизвикателство, а не битка на живот и смърт, не победа на всяка цена. Това ни прави щастливи, това определя и единствената ни цел - при възможност да работим единствено и само за хората и по никакъв начин да не търсим лични облаги. Защото на нас не ни липсва нищо. Решихме да запознаем съгражданите си с наши добри дела от миналото не за да се хвалим, а за да дадем възможност на всеки да направи своя избор информирано. Не си позволихме да даваме гръмки обещания – въпреки проблемите, въпреки неволите, въпреки трудностите.  

Обещахме да служим на хората, без да търсим лични ползи, ако ни се отдаде възможност. Обещахме, че ще действаме отговорно, с много желание, с много енергия, с много ентусиазъм при търсенето на печелившите решения. Обещахме, че няма да се страхуваме от предизвикателствата. Обещахме, че ще работим с всеки и с всички, стига това да бъде в интерес на жителите на общината - без да делим хората, без да си позволяваме да ги коментираме в негативен план.

На последно по ред, но не и по важност място ще кажем, че се отказахме да организираме скъпоструващи мероприятия – не защото не можем, а защото имаме много други каузи, за каквито често сме работили, каузи, за които суми от хиляди левове могат да бъдат използвани по-смислено. Защото ние сме убедени в силата на доброто за общността и искаме да съхраним вярата, че човечността е най-силната енергия в нашия живот!
 

Първомаец продаде къща и даде сумата на училището в града

Ето как ще се развие Първомай! Приоритетите на Чавдар Здравчев

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина