Децата на Първомай в очакване на гости от Лапландия

Автор: Plovdiv Now 4984
Децата на Първомай в очакване на гости от Лапландия

Дядо Коледа и Снежанка ще пристигнат в Първомай, за да гостуват на малчуганите от Центъра за работа с деца и младежи. Децата вече са подготвили разнообразна програма, с която да посрещнат добрия старец на 19 декември.

Граждани и родители са поканени на откриването на коледната изложба на приложната студия с ръководител госпожа Зорка Каразапрянова. Изложбата от талантливи млади художници, които често носят поводи за гордост на Първомай, и „ Клуб на радостта”. Изложбата ще бъде официално открита в 17:00 часа на 19 декември пред кметския кабинет. Веднага след това в пленарна зала на общинска администрация ще се проведе коледното тържество.

Децата и младежите от детско-юношеска танцова школа „ Небесен огън” с ръководител госпожица Гергана Петрова ще представят нов фолклорен танц. Младите актьори ще пресъздадат част от „ Коледна песен” по Дикенс, ще прозвучат и коледни стихчета на английски език. Школата по пчеларство към "Клуб на радостта", която работи от тази година, ще представи своята работа през месец февруари. Група млади танцьори от СУ „ Проф. Д-р. Асен Златаров” ще поздравят гостите от Лапландия с танц.

След като Дядо Коледа раздаде подаръци на децата, гостите ще похапнат торта по повод рождения ден на клуба.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина